У горадзе над Нёманам прыгатавалі трохметровую каўбасу
Незвычайны па памерах прадукт зрабілі на Гродзенскім мясакамбінаце спецыяльна да Ражджаства Хрыстова. Называецца каўбаса «Доктарская», сорт экстра.
— У нашай практыцы гэта другі выпадак вырабу прадукту-велікана, — расказвае Таццяна Кузьміцкая, намеснік генеральнага дырэктара па вытворчасці і якасці мясакамбіната. — Некалькі гадоў таму мы ўжо рабілі самую вялікую ў горадзе сасіску, цяпер вырашылі парадаваць людзей каўбасой.
Пакаштаваць яе можна будзе 7 сту-дзеня ў «Гарадзенскім маёнтку Каробчыцы», прычым бясплатна.